Le Mage Permanent Make-Up.

Le Mage biedt u Permanente make-up op een veilige manier.

Meer informatie? klik hier

Heeft u vragen en/of interesse in een gratis adviesgesprek?

Tel: 0485-383219

Email: info@lemage.nl

Aanbieding

Transformeer je huid

Dinsdag 27 oktober 2020

Achtendertig jaar aan innovatie in botanische technologieën en vele jaren aan collectieve ervaringen in Aveda spa's en instituten hebben het geheim van een fantastische huid bloot gegeven. De Tulasara neemt je mee op reis voor een stralende, gezonde huid die door krachtige producten, rituele en behandelingen jouw natuurlijke gloed en unieke schoonheid weergeven.

Vijf duizend jaar van Ayurveda, de geneeskundige traditie uit India, inspireerde de Tulasara producten, technieken en rituelen die de natuurlijke functies van de huid, zoals hydratatie, herstel van de natuurlijke barrière en celvernieuwing ondersteunen. De 'science of life' verrijkt ons ook met een brede kennis over de behandelingenen ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De nieuwe, zeer geconcentreerde verzorgingen, ultra-zachte borstel en gezichtsolie stimuleren onmiddelijk een stralendere, egalere, verzorgendere en gekalmeerde huid. Op lange termijn wordt de huid zichtbaar steviger, stralender en heeft het een egalere teint met minder donkere vlekjes.

in het Sanskriet betekent Tulasara "bewegen naar balans".

Terug naar blogoverzicht

Gezond genieten is ons motto!

Wij willen dat jij steeds alle producten vindt die je nodig hebt Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven met gezonde producten.

Naar de shop

Shop banner