Le Mage Permanent Make-Up.

Le Mage biedt u Permanente make-up op een veilige manier.

Meer informatie? klik hier

Heeft u vragen en/of interesse in een gratis adviesgesprek?

Tel: 0485-383219

Email: info@lemage.nl

Aanbieding
Permanent Make-up (PMU) en Medisch Pigmenteren

Permanent Make-up (PMU) en Medisch Pigmenteren

Wat is PMU, permanent make-up

Permanente Make-up is het aanbrengen van pigmenten vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele, ultradunne naald die snel op en neer gaat wordt deze huidvriendelijke vloeistof  in de huid gebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen, het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging. Wij maken vanzelfsprekend alleen gebruik van goedgekeurde pigmenten.

Medisch Pigmenteren

Bij dermatografie, ook wel medische tatoeage genoemd, worden kleurpigmenten geïnjecteerd met behulp van PMU-apparatuur. Dermatografie wordt toegepast bij:

 • Tepelreconstructies (na bijvoorbeeld een borstreconstructie)
 • Liplijncorrectie bij een hazenlip (schisis)
 • Aanbrengen wenkbrauwen na haaruitval (o.a. alopecia areata)
 • Hyperpigmentatie (teveel aan pigment)
 • Hypopigmentatie (te weinig pigment)
 • Kleurafwijkingen in de huid
 • Littekens door trauma (brandwonden, schaafwonden, andere verwondingen of operatie)

Cosmetische Pigmentatie
Deze methode kan worden toegepast om: wenkbrauwen, lippen en/of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Blijft gemiddeld anderhalf tot drie jaar zitten dit is afhankelijk van je huidtype, de nazorg en jouw levensstijl.

Medische pigmentatie
Bij dermatografie werken we op andere huidstructuren dan bij PMU. De pigmentatie blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar “mooi”. De Swiss Color pigmenten vervagen stabiel. Na 1,5 jaar is een fresh up aan te raden.

Is er een medische reden om een permanent make -up behandeling(en) te ondergaan? Vraag dan een verwijsbrief van uw behandelaar. Vergoeding door zorgverzekeraars is vaak mogelijk.

Welke verschillen zijn er

Bij permanent make-up gebruikt men andere kleurstoffen dan bij een tatoeage. Met name de korrelgrote en de structuur is bij tatoeëren fijner van structuur. De korrelgrote van tattoo zwart, is wel 50x kleiner dan van het zwart eyeliner pigment voor permanent make-up. In het gelaat kan men zulke fijne pigmentdeeltjes niet gebruiken. De kans dat dit pigment bijvoorbeeld bij de eyeliners uitloopt is zeer groot.

Le Mage werkt alleen met ver ontwikkelde organische kleurstoffen van Swiss Color. Een unieke PMU-pigment soort, dat volledig ijzeroxidevrij is, die gecombineerd met titaniumdioxide en een zeer hoogwaardig carbon die geen gevaarlijke situaties laten ontstaan tijdens een MRI of CT-scan. Niet vervagen en geen rood pigment achterlaten.

Permanente make-up op een veilige manier

Helaas worden er nog steeds veel te veel onveilige pigmenten gebruikt. Onveilige pigmenten zijn pigmenten welke schadelijke stoffen (kankerverwekkende), zware metalen en ijzeroxides bevatten. IJzeroxides zijn minuscuul kleine ijzerdeeltjes welke gaan oxideren, roesten. Roest zorgt ervoor dat de wenkbrauwen rood/oranje verkleuren en dit gaat niet meer uit de huid.

De sporen van zware metalen in sommige pigmenten kunnen grote schade aan uw gezondheid brengen. Wanneer u een MRI- of CT-scan moet ondergaan kan dit de huid zo irriteren dat er zelfs brandwonden ontstaan.

Swiss Color

Om die reden hebben wij ervoor gekozen om alleen met de 100% veilige pigmenten van Swiss Color te werken. Swiss Color staat op de eerste plek als het gaat om veilige pigmenten en is afkomstig uit Zwitserland. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides, PAK’S, PAA’S, conserveringsmiddelen, geurstoffen en allergieverwekkers en worden getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria. Dat wil zeggen dat de pigmenten ALTIJD UP TO DATE ZIJN.

De pigmenten van Swiss Color bevatten een zeer hoog pigment concentratie en nemen geleidelijk en stabiel af en veranderen niet van kleur. Daarnaast zijn de pigmenten zeer geschikt voor veganisten en de gevoelige huid doordat ze bestanddelen bevatten afkomstig uit planten.

Alle ingrediënten van de pigmenten van Swiss Color zijn terug te vinden in de INCI lijst, deze staat voor Internationale Naamgeving Voor Cosmetische Ingrediënten en zijn makkelijk terug te vinden.

Het ontbreken van ijzeroxide heeft als voordeel:

 • Geen gevaarlijke situaties tijdens MRI of CT-scan.
 • Geen rood pigment na het vervagen van de pigmenten
 • Geen nikkel sporen in het lichaam
 • Geen lange periode nawerk
 • Geen allergische reacties

Contact opnemen / Afspraak maken
Permanent Make-up (PMU) en Medisch Pigmenteren
Permanent Make-up (PMU) en Medisch Pigmenteren

Gezond genieten is ons motto!

Wij willen dat jij steeds alle producten vindt die je nodig hebt Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven met gezonde producten.

Naar de shop

Shop banner