Le Mage Permanent Make-Up.

Le Mage biedt u Permanente make-up op een veilige manier.

Meer informatie? klik hier

Heeft u vragen en/of interesse in een gratis adviesgesprek?

Tel: 0485-383219

Email: info@lemage.nl

Aanbieding

Over Le Mage

Bij Le Mage draait alles om wellness. Door met Aveda te werken heeft Le Mage geleerd om gelijk gestemde, talentvolle en gemotiveerde stylisten, kleurspecialisten, make-up artists en spa therapeuten om zich heen te verzamelen. Bij Le Mage behandelen we de hele mens. We knippen niet alleen uw haar, maar zorgen er ook voor dat u zich beter voelt, zodat u helemaal ontspannen de salon verlaat.

Aveda salons staan er om bekend dat hun kleurspecialisten uitstekend opgeleid zijn. Zij zijn de "haute couture" op gebied van haarkleuring. Alle kleuren kunnen gemengd worden, zoals de verf op het pallet van een schilder, voor iedereen uniek haarkleur. De basis en leidraad van de Le Mage is dat schoonheid meer is dan puur wat het oog ziet. Bij Le Mage streven ze naar een combinatie van techniek en gevoel.

'Onze definitie van schoonheid is de balans tussen innerlijk en uiterlijk welbevinden, Tussen hoe we eruit zien, ons voelen en hoe we leven. We werken niet voor niets met producten op basis van revolutionaire plantenwetenschap. Alles voor je huid, haar en lichaam haal je uit dé apotheek van de aarde. Onze producten en Spa behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van je huid en lichaam volgens Ayurvedische principes. Aveda noemt dit:

Elemental Nature

Elemental Nature is gebaseerd op de gedachte dat ons universum opgebouwd is uit vijf elementen:

  • ruimte
  • lucht
  • vuur
  • water
  • aarde

Invloeden vanuit onze omgeving, alsmede emotionele factoren zoals stress, disbalans en toxiciteit kunnen ervoor zorgen dat deze elementen uit balans raken, waardoor de conditie van onze huid, ons lichaam en onze emoties aangetast worden.

Wij geloven in het belang van het herstellen van innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid door middel van onze holistische benadering, waarbij de natuurlijke balans van deze vijf elementen hersteld wordt. De vijf zintuigen (zicht, gehoor, geluid, smaak en de tastzintuigen) worden aangewakkerd door een combinatie van het gebruik van aroma’s van pure essentiële oliën, unieke op planten en bloemen gebaseerde producten en onze high-touch benadering.
Onze Triple A: De kracht van Aroma, Ademhaling en Aanraking.

U bepaalt vooraf de duur van je behandeling, bijvoorbeeld 30, 60, 90 of 120 minuten. In een persoonlijk consult stelt onze schoonheidsspecialiste en/ of kapper vervolgens met je de behandeling samen, afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeftes, mogelijk tijdens een heerlijk voetenbad.

Onze Sensory Journey ondersteunt de keuze voor die aroma’s welke je innerlijke en uiterlijke balans kunnen herstellen. Je ontvangt een persoonlijk advies voor de keuze van producten, exfoliatie, en dieptereiningsmethoden, alsmede de toepassing van diverse massagetechnieken.

Missie

Bij Le Mage voelen we ons verplicht een beleid te voeren dat verschil maakt. We willen laten zien hoe een bedrijf kan functioneren en tegelijkertijd het erfgoed van de aarde behoudt.

/contact/
Over Le Mage
Over Le Mage

Maak kennis met...

Geert
Geert

Bouwde met zijn vooruitstrevende blik in 2002 de Aveda webwinkel. Met als afzetgebied Nederland en  Duitsland. Inmiddels is deze online shop al driemaal gerestyled en wordt er fulltime gewerkt aan het optimaliseren en invullen van deze virtuele winkel van Le Mage. Bel je met Le Mage? Grote kans dat je Geert aan de telefoon krijgt.

Roel
Roel

Aankomend opvolger van Le Mage. Hij gaat met veel passie vooruit in het ICT gebeuren. Geen enkel probleem blijft bij Roel onopgelost. Als er tijd is dan gaat hij graag vissen en wandelt hij graag met zijn hond Bora in de bossen van Sint Anthonis. Buiten zijn staat voor Roel gelijk aan opladen. Zo kan hij iedere dag weer vol energie en een lach al jouw vragen beantwoorden. Bel en Roel staat voor je klaar.

Margot
Margot

Manager van Le Mage, met veel passie bouwt ze een sterke visie en strategie uit voor Le Mage. Met de slogan: 'Terug naar de natuur, met een wereldse kijk op kleur' stimuleert ze het Le Mage team alert, klantvriendelijk en professioneel te zijn én te blijven.

Ilse
Ilse

De bedrijfsleider van Le Mage. Haar taak is het team goed te begeleiden zodat de volledige aandacht naar de klanten kan gaan. Met passie voor het vak en een gezonde dosis perfectionisme zorgt zij ervoor dat Le Mage up to date blijft en aan alle wensen kan voldoen.

Naast knippen en kleuren is zij gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en medische pigmentatie. Ilse en haar team verwelkomen jou graag in de salon voor de laatste trends en technieken.

 

Kim
Kim

Topstyliste bij Le Mage. Met als dagelijks streven klanten met een goed en onspannen gevoel de salon te laten verlaten. Iedere werkdag wordt door haar vol enthouisame gestart. Want iedere klant verdient persoonlijk advies en aandacht.

Kim werkt graag met de natuurlijke producten van Aveda. De ingredienten komen puur uit de natuur en geven direct resultaat. Deze styliste, knipt, kleurt en stylt. Maar ook mooie make-up, gellak nagels en de verzorging van je wenkbrauwen kun je met een gerust hart aan Kim overlaten.
 

 

Karin
Karin

Begon 25 jaar geleden als leerling kapster en zette zo haar eerste stappen richting de topstylist die zij vandaag de dag is. Vanaf maart 2020 is zij lid van het Le Mage team geworden. Zij voelde zich direct thuis in de prachtige Aveda salon.

Haar kappersmissie is mensen met een fijn gevoel en een glimlach op het gezicht de salon te laten verlaten. Een nieuwe coupe, andere kleur, product advies of een gezellig gesprek met koffie tijdens de behandeling dan staat Karin voor jou klaar zodat ook jij met een goed gevoel en glimlach de salon verlaat.  

Cynthia
Cynthia

Vind je achter de schermen. Waar zij iedere dag weer met veel plezier de mooiste pakketten samenstelt en inpakt. Wanneer jij je pakket thuis opent merk je de liefde en het plezier voor de salon en mooie producten. 

Nelly
Nelly

Begon in de zomer van 2020 op 62 jarige leeftijd achter de schermen. Als medewerkster van de webshop is deze goedlachse moeder van drie en trotse oma van twee kleinkinderen graag bezig met jouw pakketje. Met veel enthousiamse draagt zij de zorg voor het samenstellen en het verpakken van pakketten.

Daarnaast zie je haar ook wel eens voor de schermen in de salon waar zij diverse ondersteundende werkzaamheden verricht. 

Marjo
Marjo

Is onder andere de stagebegeleider die de stagiaires mag opleiden tot heuse vakvrouwen en mannen. Inmiddels al 25 jaar met veel plezier werkzaam bij Le Mage. Marjo weet alles over Aveda en draagt die kennis graag uit naar de klanten. Het mooiste aan werken bij Le Mage vindt zij dat iedere dag anders is, qua mensen en adviezen. De een komt met een op te lossen hoofdhuidprobleem, de ander heeft last van een allergie voor reguliere verfsoorten; aan Marjo de taak dit op te lossen samen met haar collega's en Aveda. Problemen of vragen? Marjo zorgt voor de passende oplossing. 

Regina

De tolk van Le Mage. Regina woont en werkt in Duitsland. Als geboren Duitse, vertaalt zij alle Nederlandse productteksten naar het Duits. Zodat ook alle Duitse klante precies weten wat zij kunnen verwachten van de Aveda producten die Regina inmiddels op haar duimpje kent. Prachtig producten die zij met liefde vertaalt.

Gezond genieten is ons motto!

Wij willen dat jij steeds alle producten vindt die je nodig hebt Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven met gezonde producten.

Naar de shop

Shop banner