Le Mage Permanent Make-Up.

Le Mage biedt u Permanente make-up op een veilige manier.

Meer informatie? klik hier

Heeft u vragen en/of interesse in een gratis adviesgesprek?

Tel: 0485-383219

Email: info@lemage.nl

Aanbieding
Micro Needling

Micro Needling

Wat is micro needling

Micro-needling is het gebruik van kleine naalden, om prikken toe te dienen met medische doeleinden, om littekens te verminderen en om de natuurlijke helingsmechanismen aan te sporen van de huid die kunnen zorgen voor een gladde en gezonde huid. Het penetreren of het prikken in de huid om het te laten genezen is niet iets dat nieuw is. Doktoren gebruiken needling technieken om gezwellen te behandelen en om de druk weg te halen die op wonden staat. Medische onderzoekers beseften dat sommige medicaties beter worden geabsorbeerd door het lichaam wanneer het in de bovenste lagen van de huid wordt toegediend in plaats van diepe injecties of via het slikken van pillen. Het toedienen van medicatie met behulp van micronaalden is minder pijnlijk omdat de naalden erg kort zijn en omdat ze niet de zenuwen raken die dieper onder onze huid zitten.

Met een microneedling behandeling neemt de doorbloeding toe door de signaalwerking vanuit de kapotte celletjes. De stoffen die vrijkomen, groeifactoren genoemd (EGF0, geven een signaal af aan de dieper gelegen onderhuidse cellen. Deze worden aangezet tot snellere cel aanmaak. Omdat de huid aangespoord wordt meer cellen aan te maken dan er verdwijnen wordt de huid dikker en krijgt meer volume. Een eventuele plasma behandeling voor een specifieke rimpel zal daardoor veel beter “pakken“ doordat de weerstand en veerkracht van de gezondere huid de vernieuwing beter aankan.

Microneedling zetten we in bij:

  • (Acne)littekens
  • Hyperpigmentaties
  • Grove poriën en /of grove huidstructuur
  • Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Cellulitis
  • Striae, ook wel striemen genoemd
  • Andere afwijkingen in de huidstructuur.
Contact opnemen / Afspraak maken
Micro Needling
Micro Needling
Micro Needling

Gezond genieten is ons motto!

Wij willen dat jij steeds alle producten vindt die je nodig hebt Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven met gezonde producten.

Naar de shop

Shop banner