Le Mage Permanent Make-Up.

Le Mage biedt u Permanente make-up op een veilige manier.

Meer informatie? klik hier

Heeft u vragen en/of interesse in een gratis adviesgesprek?

Tel: 0485-383219

Email: info@lemage.nl

Aanbieding
Full Spectrum Haarkleuring

Full Spectrum Haarkleuring

Ervaar puur op maat gemaakte haarkleuring met plantenextracten in de plaats van petrochemicaliën. Haarkleuring van Aveda beantwoordt alles wat je van een natuurlijke haarkleuring verwacht: van een volledige grijsdekking tot een sprankelende heldere kleur. Laat het haar onbeschadigd, en maakt het glanzend en gezond. Je krijgt een kleuradvies op maat waarbij je de keuze krijgt tussen permanente haarkleuring of een verzorgende semipermanente kleuring. Met natuurlijke ingrediënten*, waaronder gecertificeerde organische oliën, geven we je de meest gezonde en unieke haarkleuring.

Een 99% natuurlijke behandeling met een heerlijk lavendel aroma. Kies uit een doorschijnende gloss voor optimale glans of voor een gepersonaliseerde kleur gloss om jouw haarkleur beter laten uit te komen met meer glans.

Le Mage staat bekend dat hun kleurspecialisten uitstekend opgeleid zijn. Zij zijn de "haute couture"  op gebied van haarkleuring. Alle kleuren kunnen gemengd worden, zoals de verf op het pallet van een schilder, dus voor iedereen een unieke haarkleur.

Contact opnemen / Afspraak maken
Full Spectrum Haarkleuring
Full Spectrum Haarkleuring
Full Spectrum Haarkleuring

Gezond genieten is ons motto!

Wij willen dat jij steeds alle producten vindt die je nodig hebt Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven met gezonde producten.

Naar de shop

Shop banner