Le Mage Permanent Make-Up.

Le Mage biedt u Permanente make-up op een veilige manier.

Meer informatie? klik hier

Heeft u vragen en/of interesse in een gratis adviesgesprek?

Tel: 0485-383219

Email: info@lemage.nl

Aanbieding
Aveda gelaats-behandelingen

Aveda gelaats-behandelingen

Aveda producten en Spa behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van je huid en lichaam volgens Ayurvedische principes. Aveda noemt dit " Elemental Nature".

Elemental Nature is gebaseerd op de gedachte dat ons universum opgebouwd is uit vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, water en aarde.

Invloeden vanuit onze omgeveing, alsmede emotionele factoren zoals stress, disbalans en toxiciteit kunnen ervoor zorgen dat deze elementen uit de natuurlijke balans raken, waardoor de conditie van onze huid, ons lichaam en onze emoties aangepast worden.

Wij geloven in het belang van het herstellen van innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid door middel van onze holistische benadering, waarbij de natuurlijke balans van deze vijf elementen hersteld wordt. de vijf zintuigen( zicht, gehoor, geluid, smaaken de tastzintuigen) worden aangewakkerd door de combinatie van het gebruik van aroma's van pure essentiële oliën, unieke op planten en bloemen gebasseerde producten en onze high-touch benadering.

Jij bepaalt vooraf de duur van jouw behandeling, bijvoorbeeld 30, 60 , 90 of 120 minuten. In een persoonlijk consult stelt onze schoonheidsspecialiste vervolgens met jou een behandeling samen, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

Elemental Nature behandelingen worden afgestemd op je persoonlijke wensen en de behoeftes van je huid. Deze gepersonaliseerde behandeling vormt een weldadige intro-ductie van onze unieke op bloemen en planten gebaseer-de producten met toepassing van etherische oliën om de natuurlijke balans te herstellen.

Contact opnemen / Afspraak maken
Aveda gelaats-behandelingen
Aveda gelaats-behandelingen

Gezond genieten is ons motto!

Wij willen dat jij steeds alle producten vindt die je nodig hebt Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven met gezonde producten.

Naar de shop

Shop banner